Handige weetjes

Gastenboek

Leuk dat je iets in het gastenboek wilt schrijven!
Heb je een ervaring die je graag met anderen wilt delen over je zwangerschap, bevalling en/of kraambed? Wij lezen het graag!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
62 berichten.
Irene van Wingerden heeft geschreven op 15 mei 2017 om 11:43:
Wat een verassing was het voor mij toen Vicky vertelde dat ze samen met Jessica een praktijk ging openen. Ik had al vaker tegen Vicky gezegd, dat ik het wel erg fijn en leuk zou vinden als zij ooit mijn bevalling zou kunnen doen. Die wens kwam dus uit! In de zwangerschap heb ik ze allebei veel lastig gevallen met onzekere vragen, maar niets was ze te veel! Zelfs thuis het hartje komen luisteren was geen probleem! De bevalling ging heel snel, maar wat ben ik professioneel geholpen. Omdat wij niet in Sliedrecht wonen was ik even bang dat Vicky te laat zou zijn, maar ze was er zo! In de kraamweek was het altijd weer gezellig als Jessica en Vicky kwamen. Haast hadden ze niet en dronken gezellig een bakkie mee. Ben je zwanger en zoek je een verloskundigepraktijk? Ik raad je het echt aan! Je krijgt er geen spijt van...
Johanna heeft geschreven op 21 april 2017 om 11:26:
Vanaf het eerste contact voelde ik me ontzettend op mijn gemak bij de meiden van Zus en Zwanger. Ze zijn ontzettend nuchter, optimistisch maar ook zeker realistisch. Het voelt heel vertrouwd bij hen waardoor je al je vragen en twijfels bij hen kunt uiten en ze je verder helpen. Ze kijken heel goed naar jouw als persoon en wat jij nodig hebt naast alle medische controles, en leven ontzettend mee als er spannende situaties voordoen. 🙂 Ik ben heel blij dat deze toppers ons begeleid hebben tijdens de zwangerschap/bevalling en kraamtijd van Boaz.