Handige weetjes

Ben je op zoek naar betrouwbare informatie gericht op zwangerschap, bevalling of het kraambed? Neem dan eens een kijkje op een van de volgende websites.

www.deverloskundige.nl

www.rivm.nl

www.asz.nl

www.rivas.nl/beatrixziekenhuis/

EHBO bij zuigelingen en kinderen

www.moedersvoormoeders.nl


Zwangerschapscursussen

https://babyopkomst.tv/courses/hypnobirhting/

https://babyopkomst.tv/courses/voorbereiding-op-je-bevalling/

https://babysbrabbels.nl/

http://leefhaptotherapie.nl/haptonomische-zwangerschapsbegeleiding/ 

https://oefentherapievannie.nl/zwanger-bevallen/

https://where-else.nu/

https://www.viefsportief.nl/

https://www.kraamzorgxl.nl/zelfverzekerd-bevallen/

http://www.puur-mama.com

https://www.samenbevallen.nl/

http://www.voorbereidbevallen.nl/

Zwanger en Fit, Balans centrum voor gezondheid en beweging


Borstvoedingscursussen

https://www.kraameiland.nl/borstvoeding/gratis-borstvoedingsinformatie-avonden/

https://www.kraamzorgdewaarden.nl/voeding/borstvoedingscursus

http://kraamzorg-papendrecht.nl/workshops/workshop-borstvoeding/

https://www.kraamzorgxl.nl/informatie-avond-borstvoeding/

https://www.jongjgz.nl/infoavondborstvoeding

https://kraamburozorgsaam.nl/cursussen/borstvoedingscursus                                                                                                                                                                       

Mama cursussen

http://www.puur-mama.com/

https://where-else.nu/

www.janneco.nl/dragen/dragen-en-draagconsulent/

Gastenboek

Leuk dat je iets in het gastenboek wilt schrijven!
Heb je een ervaring die je graag met anderen wilt delen over je zwangerschap, bevalling en/of kraambed? Wij lezen het graag!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
53 berichten.
Nick van Iersel heeft geschreven op 15 mei 2017 om 20:31:
Na het ontdekken van de zwangerschap op zoek gegaan naar een verloskundige en uit gekomen bij Zus & Zwanger. Helaas door de (te)hoge BMI van mijn vriendin moeten uitwijken naar het ziekenhuis. Dat wilt niet zeggen dat ze zich als nog erg betrokken voelen bij je zwangerschap. Regelmatig nemen ze Jessica en Vicky contact op om te vragen hoe het gaat, en of ze iets voor je kunnen betekenen. Het persoonlijke en directe contact van Zus & Zwanger (Vicky en Jessica) hebben wij als zeer prettig ervaren. Na de bevalling in het ziekenhuis hebben wij contact op genomen met de damens, deze zijn naar het ziekenhuis gekomen om te kijken naar de kleine en ook naar mijn vriendin. Ook de dagen na de bevalling hebben we nou contact gehad en zelfs nog een keer in de avond contact op genomen omdat we vragen hadden over onze kleine. Het maakt niet uit hoelaat je belt, en wat je vraagt ze staan je altijd persoonlijk te woord. Voor alle stellen die Zwanger zijn, en op zoek zijn naar een persoonlijke verloskundige praktijk die echt de tijd voor je neemt dan moet je bij Zus & Zwanger zijn. Meiden, heel erg bedankt voor alles. Wij kijken terug op (mede dankzij jullie) een fijne periode.
Irene van Wingerden heeft geschreven op 15 mei 2017 om 11:43:
Wat een verassing was het voor mij toen Vicky vertelde dat ze samen met Jessica een praktijk ging openen. Ik had al vaker tegen Vicky gezegd, dat ik het wel erg fijn en leuk zou vinden als zij ooit mijn bevalling zou kunnen doen. Die wens kwam dus uit! In de zwangerschap heb ik ze allebei veel lastig gevallen met onzekere vragen, maar niets was ze te veel! Zelfs thuis het hartje komen luisteren was geen probleem! De bevalling ging heel snel, maar wat ben ik professioneel geholpen. Omdat wij niet in Sliedrecht wonen was ik even bang dat Vicky te laat zou zijn, maar ze was er zo! In de kraamweek was het altijd weer gezellig als Jessica en Vicky kwamen. Haast hadden ze niet en dronken gezellig een bakkie mee. Ben je zwanger en zoek je een verloskundigepraktijk? Ik raad je het echt aan! Je krijgt er geen spijt van...
Johanna heeft geschreven op 21 april 2017 om 11:26:
Vanaf het eerste contact voelde ik me ontzettend op mijn gemak bij de meiden van Zus en Zwanger. Ze zijn ontzettend nuchter, optimistisch maar ook zeker realistisch. Het voelt heel vertrouwd bij hen waardoor je al je vragen en twijfels bij hen kunt uiten en ze je verder helpen. Ze kijken heel goed naar jouw als persoon en wat jij nodig hebt naast alle medische controles, en leven ontzettend mee als er spannende situaties voordoen. 🙂 Ik ben heel blij dat deze toppers ons begeleid hebben tijdens de zwangerschap/bevalling en kraamtijd van Boaz.