Handige weetjes

Gastenboek

Leuk dat je iets in het gastenboek wilt schrijven!
Heb je een ervaring die je graag met anderen wilt delen over je zwangerschap, bevalling en/of kraambed? Wij lezen het graag!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
62 berichten.
Aranka Veth heeft geschreven op 29 september 2017 om 09:05:
15 september 2017 bevallen van een prachtig mannetje. In mijn zwangerschap kreeg ik meerdere keren een mailtje mer de vraag hoe alles verliep. Dit omdat ik enkel de nazorg nodig had van zus & zwanger. En wat voor nazorg! Wij zijn meer dan tevreden! Wat een lieve meiden en wat een betrokkenheid! Wij hadden niet anders gewild. Meiden nogmaals bedankt voor jullie bezoekjes, snelle actie en betrokkenheid.
Kelly Demmers heeft geschreven op 13 september 2017 om 17:25:
Super fijne nazorg gekregen bij verloskundige praktijk zus en zwanger! Jullie nemen echt de tijd voor iemand en het voelt vertrouwd. Alle vragen kan je stellen en je merkt dat jullie echt een hart en passie hebben voor jullie werk! Nogmaals bedankt voor de fijne nazorg en ik beveel jullie ook zeker aan anderen aan!
Nikki Batenburg heeft geschreven op 7 augustus 2017 om 11:28:
Deze twee dames hebben gezorgd voor veel geruststelling tijdens mijn zwangerschap. Ze stond altijd klaar om advies of steun te geven ongeacht het situatie. Ik kan ze echt niet genoeg bedanken. Was zeker een grote gok om deze nieuwe verloskundige praktijk te gaan gebruiken maar ik heb zeker de juiste keuze gemaakt. Deskundige professionele vriendelijke gezellig en vrolijk. Nogmaals bedankt van mij Erik Jake en Mia. Sucess en ik zal zeker jullie aanbevolen. Jammer dat wij geen derde willen.
Melissa Rijkens-Meijwaard heeft geschreven op 13 juli 2017 om 19:38:
Ik kende Vicky al van vroeger van school. Toen zij bij mij kwam met de vraag of ik een logo en huisstijl wilde maken voor een nieuwe verloskundigen praktijk in Sliedrecht wilde ik dat natuurlijk maar al te graag! Niet wetende dat ik in oktober zelf weer op zoek zou moeten naar een vk praktijk. Ook al woon ik in Papendrecht ik hoefde geen seconde na te denken! Wat zijn Jessica en Vicky toppers... zo gedreven in hun vak, spontaan en staan altijd voor je klaar! Dankzij hun vertrouwen en persoonlijke zorg heb ik de bevalling gekregen zoals ik zelf graag wilde. Bedankt meiden! Ik zal Zus en Zwanger iedereen aanraden! 🙂
Linda Boogaard heeft geschreven op 9 juli 2017 om 18:55:
Jessica en Vicky bedankt voor jullie begeleiding in de afgelopen periode! Niet alleen vóór de bevalling, maar ook na de bevalling namen jullie de tijd voor ons. Dank je wel!
Paula Yetbarek-Bons heeft geschreven op 27 juni 2017 om 14:47:
Ontzettend bedankt voor alles!! Jullie zijn toppers.
Henk Kerkwijk heeft geschreven op 10 juni 2017 om 13:28:
Vicky en Jessica zijn 2 zulke lieve meiden die ons na de bevalling ZOO goed hebben begeleid. Door hun open houding en rustige manier van begeleiden waren de eerste weken als "beginnende ouders" zeer prettig verlopen. En toen we er eens even niet uitkwamen en bijna in de nacht belden voor hulp geen onvertogen woord en ook perfect begeleid. MEIDEN BEDANKT EN GA ZO DOOR!
Julie Lanser heeft geschreven op 4 juni 2017 om 13:11:
Terugblikkend op een persoonlijk zware zwangerschap had ik mij niet bij een betere verloskundige praktijk kunnen aansluiten dan Zus en Zwanger! Hoe Vicky en Jessica mij begeleid hebben tijdens het gehele proces is bewonderenswaardig! We hebben veel persoonlijk een laagdrempelig contact gehad. Ik kon altijd bij ze terecht, of ik nou midden in de nacht belde of zes keer op een dag mailde. Er was altijd iemand die mij opving en mij gerust stelde! Zelfs als dat thuis was! Tijdens de controles voelde ik mij gehoord en begrepen en namen zij ook alle tijd voor je. Van een gehaast gevoel was geen sprake. Tijdens de bevalling werd ik uitstekend begeleid, geholpen en gesteund. Waar ik in de stress schoot waren zij daar om de rust in mij weer terug te vinden. Als ik iets niet begreep wat het ziekenhuispersoneel mij vertelde, las ze dit meteen van mijn gezicht af en kwam zij mij rustig uitleggen wat er mee bedoeld werd. Een resultaat van een goed persoonlijk contact tijdens de zwangerschap waarin ze de zwangere vrouwen echt hebben leren kennen en begrijpen. Ook de nacontroles waren erg prettig en vertrouwd wat erg fijn was aangezien alles nieuw en spannend is. Altijd weer even een rust momentje als ze weer even langs kwamen om vragen te beantwoorden en te controleren of alles goed gaat. Voor een volgende zal ik geen moment twijfelen om mij weer opnieuw te laten begeleiden door zus en zwanger. Hoeveel liefde zij voor het vak en jouw kindje hebben is ongekend! Bij zus en zwanger voel je je vertrouwd, gehoord en erg op je gemak! Lieve Vicky en Jessica. Van ons alle drie, super bedankt voor al jullie lieve zorgen en professionele begeleiding! Wij hadden niet beter kunnen en willen wensen! We zullen altijd aan jullie denken!
Laura Kazen-Tor heeft geschreven op 15 mei 2017 om 20:41:
Echt een aanrader! Wij hadden bij hun de nazorg, na het ziekenhuis. Geen gehaast tijdens de bezoeken in de kraamweek, maar rustig alles besproken. Niet alleen met ons maar ook met de kraamverzorgster. Ze nemen echt de tijd voor je! Goede zorg voor ons kindje maar ook voor mij, als nieuwe moeder met gierende hormonen ;).
Nick van Iersel heeft geschreven op 15 mei 2017 om 20:31:
Na het ontdekken van de zwangerschap op zoek gegaan naar een verloskundige en uit gekomen bij Zus & Zwanger. Helaas door de (te)hoge BMI van mijn vriendin moeten uitwijken naar het ziekenhuis. Dat wilt niet zeggen dat ze zich als nog erg betrokken voelen bij je zwangerschap. Regelmatig nemen ze Jessica en Vicky contact op om te vragen hoe het gaat, en of ze iets voor je kunnen betekenen. Het persoonlijke en directe contact van Zus & Zwanger (Vicky en Jessica) hebben wij als zeer prettig ervaren. Na de bevalling in het ziekenhuis hebben wij contact op genomen met de damens, deze zijn naar het ziekenhuis gekomen om te kijken naar de kleine en ook naar mijn vriendin. Ook de dagen na de bevalling hebben we nou contact gehad en zelfs nog een keer in de avond contact op genomen omdat we vragen hadden over onze kleine. Het maakt niet uit hoelaat je belt, en wat je vraagt ze staan je altijd persoonlijk te woord. Voor alle stellen die Zwanger zijn, en op zoek zijn naar een persoonlijke verloskundige praktijk die echt de tijd voor je neemt dan moet je bij Zus & Zwanger zijn. Meiden, heel erg bedankt voor alles. Wij kijken terug op (mede dankzij jullie) een fijne periode.