Handige weetjes

Ben je op zoek naar betrouwbare informatie gericht op zwangerschap, bevalling of het kraambed? Neem dan eens een kijkje op een van de volgende websites.

www.deverloskundige.nl

www.rivm.nl

www.asz.nl

www.rivas.nl/beatrixziekenhuis/

EHBO bij zuigelingen en kinderen

www.moedersvoormoeders.nl


Zwangerschapscursussen

https://babyopkomst.tv/courses/hypnobirhting/

https://babyopkomst.tv/courses/voorbereiding-op-je-bevalling/

https://babysbrabbels.nl/

http://leefhaptotherapie.nl/haptonomische-zwangerschapsbegeleiding/ 

https://oefentherapievannie.nl/zwanger-bevallen/

https://where-else.nu/

https://www.viefsportief.nl/

https://www.kraamzorgxl.nl/zelfverzekerd-bevallen/

http://www.puur-mama.com

https://www.samenbevallen.nl/

http://www.voorbereidbevallen.nl/

Zwanger en Fit, Balans centrum voor gezondheid en beweging


Borstvoedingscursussen

https://www.kraameiland.nl/borstvoeding/gratis-borstvoedingsinformatie-avonden/

https://www.kraamzorgdewaarden.nl/voeding/borstvoedingscursus

http://kraamzorg-papendrecht.nl/workshops/workshop-borstvoeding/

https://www.kraamzorgxl.nl/informatie-avond-borstvoeding/

https://www.jongjgz.nl/infoavondborstvoeding

https://kraamburozorgsaam.nl/cursussen/borstvoedingscursus                                                                                                                                                                       

Mama cursussen

http://www.puur-mama.com/

https://where-else.nu/

www.janneco.nl/dragen/dragen-en-draagconsulent/

Gastenboek

Leuk dat je iets in het gastenboek wilt schrijven!
Heb je een ervaring die je graag met anderen wilt delen over je zwangerschap, bevalling en/of kraambed? Wij lezen het graag!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
57 berichten.
Willianne Olweny heeft geschreven op 16 februari 2018 om 21:27:
Zo ontzettend blij met jullie begeleiding! Ondanks dat ik het grootste deel vd zwangerschap in Kenia was, hielden jullie toch contact. Tijdens de kraamperiode in NL kwamen jullie regelmatig langs en namen alle tijd. Niets is te veel voor jullie! Hartelijk dank voor alles en ga zo door!
Laura van der Linden heeft geschreven op 20 januari 2018 om 17:48:
Hartstikke bedankt voor jullie goede zorg!! Ontzettend blij met jullie en zeker aan te bevelen aan anderen ❤toppertjes zijn jullie!
Ziva Chermon heeft geschreven op 1 januari 2018 om 14:05:
Jessica en Vicky hebben ons tijdens de zwangerschap heel goed begeleid. We konden altijd bellen voor vragen. Tijdens de bevalling is Jessica erbij gebleven ondanks dat het een medische bevalling werd. Daardoor voelde het veel vertrouwder en kregen we rustig uitleg waarom sommige dingen moesten gebeuren etc. Echt top dames! Heel erg bedankt!
Gabrielle heeft geschreven op 28 december 2017 om 14:39:
Hallo lieve zus&zwanger Vandaag is mijn laatste controle geweest. Ik ga door naar het ziekenhuis vanwege streptokokken. Ik wilde graag mij evaring delen via dit gastenboek. Ik ben zwanger van mij eerste baby boy. Daardoor alles nieuw voor mij is en ik dus niet goed wist wat ik allemaal moest verwachten. Maar Ooh wat hebben de zussen mijn evaring prettig gemaakt. Van telefoon gesprekken tot persoonlijke huis bezoeken tot aan fijne consulten. Ik kan niet anders zeggen dat deze dames alles op alles zetten om je prettig te laten voelen en vooral speciaal. Ze stelde me goed gerust waneer ik in paniek was ( en dat ben ik geweest haha) waardoor de grote zorgen gelijk af namen. Ik heb voorledig vertrouwen in hun en dat moet je hebben in zo periode. Geen enkel woord kan ik vinden die nou past bij hun omdat ze eigenlijk echt alles zijn wat ik had gehoopt bij een vloskundige en meer. Dankje dankje wel voor de goeie steun. Liefs Gabrielle en Alexandro
Truus Schild heeft geschreven op 15 november 2017 om 15:55:
Wij hebben het contact tijdens de zwangerschap en de begeleiding tijdens het kraambed als heel fijn, proffesioneel en warm ervaren. Hoewel mijn zwangerschap en bevalling in het ziekenhuis werden begeleid is er ook tijdens de zwangerschap regelmatig even contact geweest over hoe het ging. Er was genoeg ruimte voor vragen die we tijdens de controle in het zh vergeten waren te stellen. Zo leer je elkaar al een beetje kennen voordat het kraambed begint. Het is niet iets wat ze verplicht zijn om te doen en wat ik ook niet kende vanuit de andere praktijk, maar we hebben het als erg prettig ervaren. Jammer dat jullie er niet eerder waren 😉 Als er nog 1 zou komen, had ik jullie zeker weer opgezocht!
Aranka Veth heeft geschreven op 29 september 2017 om 09:05:
15 september 2017 bevallen van een prachtig mannetje. In mijn zwangerschap kreeg ik meerdere keren een mailtje mer de vraag hoe alles verliep. Dit omdat ik enkel de nazorg nodig had van zus & zwanger. En wat voor nazorg! Wij zijn meer dan tevreden! Wat een lieve meiden en wat een betrokkenheid! Wij hadden niet anders gewild. Meiden nogmaals bedankt voor jullie bezoekjes, snelle actie en betrokkenheid.
Kelly Demmers heeft geschreven op 13 september 2017 om 17:25:
Super fijne nazorg gekregen bij verloskundige praktijk zus en zwanger! Jullie nemen echt de tijd voor iemand en het voelt vertrouwd. Alle vragen kan je stellen en je merkt dat jullie echt een hart en passie hebben voor jullie werk! Nogmaals bedankt voor de fijne nazorg en ik beveel jullie ook zeker aan anderen aan!
Nikki Batenburg heeft geschreven op 7 augustus 2017 om 11:28:
Deze twee dames hebben gezorgd voor veel geruststelling tijdens mijn zwangerschap. Ze stond altijd klaar om advies of steun te geven ongeacht het situatie. Ik kan ze echt niet genoeg bedanken. Was zeker een grote gok om deze nieuwe verloskundige praktijk te gaan gebruiken maar ik heb zeker de juiste keuze gemaakt. Deskundige professionele vriendelijke gezellig en vrolijk. Nogmaals bedankt van mij Erik Jake en Mia. Sucess en ik zal zeker jullie aanbevolen. Jammer dat wij geen derde willen.
Melissa Rijkens-Meijwaard heeft geschreven op 13 juli 2017 om 19:38:
Ik kende Vicky al van vroeger van school. Toen zij bij mij kwam met de vraag of ik een logo en huisstijl wilde maken voor een nieuwe verloskundigen praktijk in Sliedrecht wilde ik dat natuurlijk maar al te graag! Niet wetende dat ik in oktober zelf weer op zoek zou moeten naar een vk praktijk. Ook al woon ik in Papendrecht ik hoefde geen seconde na te denken! Wat zijn Jessica en Vicky toppers... zo gedreven in hun vak, spontaan en staan altijd voor je klaar! Dankzij hun vertrouwen en persoonlijke zorg heb ik de bevalling gekregen zoals ik zelf graag wilde. Bedankt meiden! Ik zal Zus en Zwanger iedereen aanraden! 🙂
Linda Boogaard heeft geschreven op 9 juli 2017 om 18:55:
Jessica en Vicky bedankt voor jullie begeleiding in de afgelopen periode! Niet alleen vóór de bevalling, maar ook na de bevalling namen jullie de tijd voor ons. Dank je wel!