Handige weetjes

Gastenboek

Leuk dat je iets in het gastenboek wilt schrijven!
Heb je een ervaring die je graag met anderen wilt delen over je zwangerschap, bevalling en/of kraambed? Wij lezen het graag!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
62 berichten.
Walter de Bruyn heeft geschreven op 12 juni 2018 om 18:54:
Jullie ook namens Debora bedankt!! Bedankt voor de goede zorgen. We kunnen jullie zeker aanraden!! 2 toppers... Met 100procent aandacht. Ga zo door!!!
Laura Prins heeft geschreven op 18 mei 2018 om 16:18:
We zijn heel blij met de begeleiding van Jessica en Vicky! Het zijn twee hele lieve meiden die altijd voor ons klaar stonden. We konden met al onze vragen bij ze terecht en werden altijd serieus genomen. Mede danzij hun kijken we terug op een hele mooie zwangerschap!
Carmen den Toom heeft geschreven op 3 maart 2018 om 11:11:
2 lieve meiden die mij heel erg goed hebben begeleid tijdens de zwangerschap, bevalling en daarna.
Clarina de Graaf heeft geschreven op 25 februari 2018 om 14:47:
Heel fijne, kundige begeleiding ! Wij hadden enkel controles tijdens de kraamtijd nodig maar al tijdens de zwangerschap werd er regelmatig gevraagd hoe het met ons ging, erg prettig. Ik raad de dames van zus en zwanger zeker aan.
Tamara de Wit heeft geschreven op 22 februari 2018 om 11:44:
Persoonlijke en warme begeleiding. Kon alle vragen stellen die ik wilde. Blij voor jullie gekozen te hebben. Aanrader!
Willianne Olweny heeft geschreven op 16 februari 2018 om 21:27:
Zo ontzettend blij met jullie begeleiding! Ondanks dat ik het grootste deel vd zwangerschap in Kenia was, hielden jullie toch contact. Tijdens de kraamperiode in NL kwamen jullie regelmatig langs en namen alle tijd. Niets is te veel voor jullie! Hartelijk dank voor alles en ga zo door!
Laura van der Linden heeft geschreven op 20 januari 2018 om 17:48:
Hartstikke bedankt voor jullie goede zorg!! Ontzettend blij met jullie en zeker aan te bevelen aan anderen ❤toppertjes zijn jullie!
Ziva Chermon heeft geschreven op 1 januari 2018 om 14:05:
Jessica en Vicky hebben ons tijdens de zwangerschap heel goed begeleid. We konden altijd bellen voor vragen. Tijdens de bevalling is Jessica erbij gebleven ondanks dat het een medische bevalling werd. Daardoor voelde het veel vertrouwder en kregen we rustig uitleg waarom sommige dingen moesten gebeuren etc. Echt top dames! Heel erg bedankt!
Gabrielle heeft geschreven op 28 december 2017 om 14:39:
Hallo lieve zus&zwanger Vandaag is mijn laatste controle geweest. Ik ga door naar het ziekenhuis vanwege streptokokken. Ik wilde graag mij evaring delen via dit gastenboek. Ik ben zwanger van mij eerste baby boy. Daardoor alles nieuw voor mij is en ik dus niet goed wist wat ik allemaal moest verwachten. Maar Ooh wat hebben de zussen mijn evaring prettig gemaakt. Van telefoon gesprekken tot persoonlijke huis bezoeken tot aan fijne consulten. Ik kan niet anders zeggen dat deze dames alles op alles zetten om je prettig te laten voelen en vooral speciaal. Ze stelde me goed gerust waneer ik in paniek was ( en dat ben ik geweest haha) waardoor de grote zorgen gelijk af namen. Ik heb voorledig vertrouwen in hun en dat moet je hebben in zo periode. Geen enkel woord kan ik vinden die nou past bij hun omdat ze eigenlijk echt alles zijn wat ik had gehoopt bij een vloskundige en meer. Dankje dankje wel voor de goeie steun. Liefs Gabrielle en Alexandro
Truus Schild heeft geschreven op 15 november 2017 om 15:55:
Wij hebben het contact tijdens de zwangerschap en de begeleiding tijdens het kraambed als heel fijn, proffesioneel en warm ervaren. Hoewel mijn zwangerschap en bevalling in het ziekenhuis werden begeleid is er ook tijdens de zwangerschap regelmatig even contact geweest over hoe het ging. Er was genoeg ruimte voor vragen die we tijdens de controle in het zh vergeten waren te stellen. Zo leer je elkaar al een beetje kennen voordat het kraambed begint. Het is niet iets wat ze verplicht zijn om te doen en wat ik ook niet kende vanuit de andere praktijk, maar we hebben het als erg prettig ervaren. Jammer dat jullie er niet eerder waren 😉 Als er nog 1 zou komen, had ik jullie zeker weer opgezocht!