Handige weetjes

Gastenboek

Leuk dat je iets in het gastenboek wilt schrijven!
Heb je een ervaring die je graag met anderen wilt delen over je zwangerschap, bevalling en/of kraambed? Wij lezen het graag!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
70 berichten.
Melissa heeft geschreven op 5 juni 2020 om 18:55:
Wat een top meiden! Zelfs midden in de nacht voor de kleinste zorgen, mocht ik appen of bellen. Zelfs voor mijn ziekenhuis bevalling schroomde ze niet voor een luisterend oor. Ontzettend fijne kraamperiode (nog 2 weken kraamvrouw) gehad hierdoor.
Paula en Victor heeft geschreven op 5 juni 2020 om 18:40:
2 zwangerschappen bij de 2 zussen doorlopen. Wat een rust, tijd en begeleiding! Enorm veel aan gehad en onvergetelijk! Bedankt!
Liza en Johnatan heeft geschreven op 5 juni 2020 om 17:56:
Super lieve vrouwen die je echt op je gemak stellen en ook echt naar je luisteren! Wij zijn super tevreden geweest.. Liza en Johnatan
Sandra Noordergraaf heeft geschreven op 25 februari 2019 om 16:31:
Wat ben ik dankbaar geweest voor de hulp van deze twee meiden. En nog wel het allerbelangrijkste; er werd naar alles geluisterd! Ze laten je vrouw zijn, zoals het bedoeld is. Hun visie op zwangerschap en bevallen is zoals het hoort te zijn. Wat is bevallen toch mooi, dankjewel!
Leontien Burggraaf heeft geschreven op 3 september 2018 om 08:54:
Lieve meiden die alle tijd en aandacht hebben en je op zeer persoonlijke wijze bij staan. Dat geeft een erg fijn gevoel in een tijd van grote veranderingen en zorgen! Wij waren alle 3 in zeer goede handen bij de dames. Liefs van Henk, Leontien en Fiene
Margreet Spies heeft geschreven op 15 augustus 2018 om 16:05:
Ik ben super blij dat ik voor jullie heb gekozen toen ik zwanger was! Ik voelde me direct op mijn gemak en jullie hebben mij op een hele fijne manier begeleid tijdens mijn zwangerschap en bevalling! Ik zou zo weer voor jullie kiezen en kan jullie bij iedereen aanbevelen!
Kimberley de Bruijn heeft geschreven op 11 augustus 2018 om 16:18:
ze staan altijd voor je klaar en nemen ruim de tijd voor je.
Leonie Duyster heeft geschreven op 16 juli 2018 om 18:37:
Tijdens mijn zwangerschap zijn we begeleid door Vicky en Jessica. Wat een ontzettend lieve en kundige meiden! Wij voelden ons beiden meteen vanaf het eerste gesprek ongelooflijk op ons gemak. Niets is teveel en je kunt met al je vragen terecht. Ze zullen er alles aan doen om je op je gemak te stellen en te helpen met wat je nodig hebt. Heel laagdrempelig via de app te bereiken voor minder dringende vragen tussendoor, zó fijn! Zelfs wanneer er eigenlijk een verjaardag gevierd moet worden, is ze er de hele nacht bij � Nogmaals ontzettend bedankt allebei, we hebben echt van jullie begeleiding genoten!
Walter de Bruyn heeft geschreven op 12 juni 2018 om 18:54:
Jullie ook namens Debora bedankt!! Bedankt voor de goede zorgen. We kunnen jullie zeker aanraden!! 2 toppers... Met 100procent aandacht. Ga zo door!!!
Laura Prins heeft geschreven op 18 mei 2018 om 16:18:
We zijn heel blij met de begeleiding van Jessica en Vicky! Het zijn twee hele lieve meiden die altijd voor ons klaar stonden. We konden met al onze vragen bij ze terecht en werden altijd serieus genomen. Mede danzij hun kijken we terug op een hele mooie zwangerschap!