Handige weetjes

Gastenboek

Leuk dat je iets in het gastenboek wilt schrijven!
Heb je een ervaring die je graag met anderen wilt delen over je zwangerschap, bevalling en/of kraambed? Wij lezen het graag!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
75 berichten.
Caroline heeft geschreven op 6 juni 2020 om 00:08:
Ik denk nog steeds met plezier terug aan de begeleiding van jullie bij de zwangerschap en bevalling, inmiddels precies een jaar geleden:). Door jullie rustige en fijne begeleiding voelde het helemaal veilig om thuis te bevallen. Daarnaast kon ik in de kraamtijd en ook daarna nog met alle vragen bij jullie terecht, hier heb ik veel aan gehad. Bij zulke fijne en kundige verloskundigen zou ik zeker terugkomen een volgende zwangerschap!
Kevin den Toom heeft geschreven op 5 juni 2020 om 22:59:
Wat een toppers zijn de zussen! Ik kan iedereen aanraden om samen met zus en zwanger de zwangerschap te beleven. Als man zijnde ben ik bijna elke afspraak mee gegaan en dat schepte ook gewoon een band! Afspraak loopt op ze eind maar nog even laatste vraag allemaal geen probleem. Je wordt altijd gehoord! Goeie praktische tips ook vooral voor de man. Met name de tweede keer vond ik het erg moeilijk omdat de eerste zwangerschap ons zoontje helemaal paars ter wereld kwam en ik bang was voor een thuisbevalling. Ook toen wisten ze me gerust te stellen. Ik zou iedereeen aanraden om samen met zus en zwanger het avontuur aan te gaan. Ze zijn er echt voor vrouw, kind maar ook zeker voor de partner!
Hanna heeft geschreven op 5 juni 2020 om 19:55:
Wat ik heel bijzonder vond, is dat ze bij me bleven in het ziekenhuis. Terwijl ze gewoon naar huis had gemogen, is ze er de hele bevalling bij geweest (ook toen het veel langer duurde). En wat heeft ze me toen goed gesteund!
Sylvia Boersma heeft geschreven op 5 juni 2020 om 19:53:
Nu 2 maal bij zus en zwanger mogen lopen en hoewel beide keren totaal anders waren was de hulp vergelijkbaar. Korte lijntjes een luisterend oor en gewoon hele fijne meiden. Echt een aanrader!
Marjolein heeft geschreven op 5 juni 2020 om 18:58:
Wat een toppers! Vanaf het allereerste moment waren ze er, voelde het vertrouwd en veilig. En dat samen met alle kennis en kunde. Nooit is iets teveel en er is altijd alle tijd. Waar normale zorg stopt gaan jullie door en dat is zó waardevol en bijzonder. Dankzij jullie kijken wij terug op een mooie tijd. Nogmaals ontzettend bedankt!
Melissa heeft geschreven op 5 juni 2020 om 18:55:
Wat een top meiden! Zelfs midden in de nacht voor de kleinste zorgen, mocht ik appen of bellen. Zelfs voor mijn ziekenhuis bevalling schroomde ze niet voor een luisterend oor. Ontzettend fijne kraamperiode (nog 2 weken kraamvrouw) gehad hierdoor.
Paula en Victor heeft geschreven op 5 juni 2020 om 18:40:
2 zwangerschappen bij de 2 zussen doorlopen. Wat een rust, tijd en begeleiding! Enorm veel aan gehad en onvergetelijk! Bedankt!
Liza en Johnatan heeft geschreven op 5 juni 2020 om 17:56:
Super lieve vrouwen die je echt op je gemak stellen en ook echt naar je luisteren! Wij zijn super tevreden geweest.. Liza en Johnatan
Sandra Noordergraaf heeft geschreven op 25 februari 2019 om 16:31:
Wat ben ik dankbaar geweest voor de hulp van deze twee meiden. En nog wel het allerbelangrijkste; er werd naar alles geluisterd! Ze laten je vrouw zijn, zoals het bedoeld is. Hun visie op zwangerschap en bevallen is zoals het hoort te zijn. Wat is bevallen toch mooi, dankjewel!
Leontien Burggraaf heeft geschreven op 3 september 2018 om 08:54:
Lieve meiden die alle tijd en aandacht hebben en je op zeer persoonlijke wijze bij staan. Dat geeft een erg fijn gevoel in een tijd van grote veranderingen en zorgen! Wij waren alle 3 in zeer goede handen bij de dames. Liefs van Henk, Leontien en Fiene