Handige weetjes

Gastenboek

Leuk dat je iets in het gastenboek wilt schrijven!
Heb je een ervaring die je graag met anderen wilt delen over je zwangerschap, bevalling en/of kraambed? Wij lezen het graag!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
75 berichten.
Daphny vd Berg heeft geschreven op 20 september 2020 om 19:58:
Hele fijne verloskundige, zeer kundig en heel betrokken!
Annet van Werd heeft geschreven op 20 september 2020 om 19:57:
Wij willen jullie bedanken voor de geweldige begeleiding tijdens mijn zwangerschap. Door jullie heb ik alle vertrouwen kunnen krijgen die ik nodig had. Jullie zijn toppers!!
Eline Tromp heeft geschreven op 12 september 2020 om 11:51:
Jullie zijn écht hele fijne verloskundigen, we hebben oprecht niks op jullie aan te merken... Ga zo door!
Geen heeft geschreven op 12 september 2020 om 11:32:
Deze meiden begeleiden je super. Nemen de tijd. Kijken naar jou als persoon en wat je nodig hebt of wat je partner nodig heeft! Hele fijne, goede en kundige begeleiding. En loslaten doen ze je niet zomaar. Alleen als het echt kan.
Bastiaan en Sonja Goud heeft geschreven op 23 juli 2020 om 19:27:
Tijdens onze zwangerschap en bevalling hebben we goede begeleiding gehad van deze top verloskundigen. Ook met de waarneemsters goed en fijn contact gehad. We konden ze ten alle tijde bellen of appen als er wat was. Daarnaast namen ze ons altijd serieus en stonden ze voor ons klaar. Ze wekken enorm veel vertrouwen en dat geeft zwangere en papa's een goed gevoel. Ook tijdens de bevalling super goede support en steun van hen gekregen. Ze kennen hun vak goed en laten zien dat ze het met liefde doen! Ook na de bevalling waren ze er die 6 weken voor ons, gaven ze ons tips en letten ze goed op het herstel van de mama! Al met al, top verloskundigen en deze ervaring met hen hadden we voor geen goud willen missen.
Marianne heeft geschreven op 8 juli 2020 om 13:16:
Tijdens de zwangerschap en kraamweek ben ik ontzettend goed begeleid door deze fantastische verloskundigen! Ook toen het plotseling een ziekenhuisbevalling werd bleven ze betrokken. Kernwoorden: betrokken, vriendelijk, betrouwbaar, professioneel Zeer aan te bevelen als verloskundigen!
Ivana heeft geschreven op 6 juli 2020 om 12:46:
Gewoon weg goed bezig!!! Jullie wekken vertrouwen en nemen de zwangere serieus en zijn zeer betrokken! De begeleiding is top en er is bij jullie allen altijd een glimlach op het gezicht.
Geen heeft geschreven op 6 juli 2020 om 12:45:
Wij hebben de gesprekken en de zorg tijdens de zwangerschap, maar ook bij de bevalling en in de kraamtijd positief ervaren. Jullie luisterden naar onze ideeen en wensen, gaven goed informatie en er was openheid om altijd te vragen te stellen.
Tamana & Rahmatullah heeft geschreven op 3 juli 2020 om 16:52:
Wij hebben een hele fijne zwangerschap gehad goede tips en uitleg . Wij zijn jullie erg dankbaar voor de goede zorg en erg betrouwbaare praktijk.
E & J heeft geschreven op 13 juni 2020 om 21:46:
Super fijne en lieve verloskundigen! Heel bijzonder hoe Vicky en Jessica ons begeleid hebben. Ze hebben alle tijd voor je, luisteren naar je en snappen precies wat je nodig hebt. Dit zorgt ervoor dat je een band met ze opbouwt, wat natuurlijk heel fijn is, ook voor de bevalling. Ze stonden altijd voor ons klaar, zelfs nog na de kraamtijd! Wij hopen zeker nog een keer terug te komen 🙂