Handige weetjes

Gastenboek

Leuk dat je iets in het gastenboek wilt schrijven!
Heb je een ervaring die je graag met anderen wilt delen over je zwangerschap, bevalling en/of kraambed? Wij lezen het graag!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
70 berichten.
Marianne heeft geschreven op 8 juli 2020 om 13:16:
Tijdens de zwangerschap en kraamweek ben ik ontzettend goed begeleid door deze fantastische verloskundigen! Ook toen het plotseling een ziekenhuisbevalling werd bleven ze betrokken. Kernwoorden: betrokken, vriendelijk, betrouwbaar, professioneel Zeer aan te bevelen als verloskundigen!
Ivana heeft geschreven op 6 juli 2020 om 12:46:
Gewoon weg goed bezig!!! Jullie wekken vertrouwen en nemen de zwangere serieus en zijn zeer betrokken! De begeleiding is top en er is bij jullie allen altijd een glimlach op het gezicht.
Geen heeft geschreven op 6 juli 2020 om 12:45:
Wij hebben de gesprekken en de zorg tijdens de zwangerschap, maar ook bij de bevalling en in de kraamtijd positief ervaren. Jullie luisterden naar onze ideeen en wensen, gaven goed informatie en er was openheid om altijd te vragen te stellen.
Tamana & Rahmatullah heeft geschreven op 3 juli 2020 om 16:52:
Wij hebben een hele fijne zwangerschap gehad goede tips en uitleg . Wij zijn jullie erg dankbaar voor de goede zorg en erg betrouwbaare praktijk.
E & J heeft geschreven op 13 juni 2020 om 21:46:
Super fijne en lieve verloskundigen! Heel bijzonder hoe Vicky en Jessica ons begeleid hebben. Ze hebben alle tijd voor je, luisteren naar je en snappen precies wat je nodig hebt. Dit zorgt ervoor dat je een band met ze opbouwt, wat natuurlijk heel fijn is, ook voor de bevalling. Ze stonden altijd voor ons klaar, zelfs nog na de kraamtijd! Wij hopen zeker nog een keer terug te komen 🙂
Caroline heeft geschreven op 6 juni 2020 om 00:08:
Ik denk nog steeds met plezier terug aan de begeleiding van jullie bij de zwangerschap en bevalling, inmiddels precies een jaar geleden:). Door jullie rustige en fijne begeleiding voelde het helemaal veilig om thuis te bevallen. Daarnaast kon ik in de kraamtijd en ook daarna nog met alle vragen bij jullie terecht, hier heb ik veel aan gehad. Bij zulke fijne en kundige verloskundigen zou ik zeker terugkomen een volgende zwangerschap!
Kevin den Toom heeft geschreven op 5 juni 2020 om 22:59:
Wat een toppers zijn de zussen! Ik kan iedereen aanraden om samen met zus en zwanger de zwangerschap te beleven. Als man zijnde ben ik bijna elke afspraak mee gegaan en dat schepte ook gewoon een band! Afspraak loopt op ze eind maar nog even laatste vraag allemaal geen probleem. Je wordt altijd gehoord! Goeie praktische tips ook vooral voor de man. Met name de tweede keer vond ik het erg moeilijk omdat de eerste zwangerschap ons zoontje helemaal paars ter wereld kwam en ik bang was voor een thuisbevalling. Ook toen wisten ze me gerust te stellen. Ik zou iedereeen aanraden om samen met zus en zwanger het avontuur aan te gaan. Ze zijn er echt voor vrouw, kind maar ook zeker voor de partner!
Hanna heeft geschreven op 5 juni 2020 om 19:55:
Wat ik heel bijzonder vond, is dat ze bij me bleven in het ziekenhuis. Terwijl ze gewoon naar huis had gemogen, is ze er de hele bevalling bij geweest (ook toen het veel langer duurde). En wat heeft ze me toen goed gesteund!
Sylvia Boersma heeft geschreven op 5 juni 2020 om 19:53:
Nu 2 maal bij zus en zwanger mogen lopen en hoewel beide keren totaal anders waren was de hulp vergelijkbaar. Korte lijntjes een luisterend oor en gewoon hele fijne meiden. Echt een aanrader!
Marjolein heeft geschreven op 5 juni 2020 om 18:58:
Wat een toppers! Vanaf het allereerste moment waren ze er, voelde het vertrouwd en veilig. En dat samen met alle kennis en kunde. Nooit is iets teveel en er is altijd alle tijd. Waar normale zorg stopt gaan jullie door en dat is zó waardevol en bijzonder. Dankzij jullie kijken wij terug op een mooie tijd. Nogmaals ontzettend bedankt!