Gastenboek

Leuk dat je iets in het gastenboek wilt schrijven!
Heb je een ervaring die je graag met anderen wilt delen over je zwangerschap, bevalling en/of kraambed? Wij lezen het graag!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
86 berichten.
Coosje heeft geschreven op 14 februari 2021 om 11:45:
Ik heb een hele goede tijd bij jullie gehad! Vooral met de bevalling erg goede begeleiding gehad heel vertrouwd en goed! Voelde me erg op mijn gemak echt super! ❤
Lianne heeft geschreven op 2 februari 2021 om 21:48:
Hele fijne en lieve meiden. Wij vonden de begeleiding van jullie heel erg fijn. Jullie bleven ondanks dat de zwangerschap en bevalling medisch werdt betrokken. Jullie zijn toppers!
Jacobine heeft geschreven op 2 februari 2021 om 15:07:
Ontzettend bedankt voor de goede begeleiding en dat jullie er altijd 'zijn'. Jullie gingen voor mij en ons gezin. Heerlijk hoe jullie erin staan. Ik was blij met jullie kundige begeleiding in, tijdens en na de zwangerschap! We konden met alle vragen terecht en dat gaf een veilig gevoel. Niets was teveel... Nogmaals bedankt hoor!
Manon heeft geschreven op 7 januari 2021 om 15:58:
Een betere begeleiding hebben wij niet kunnen wensen!
Jackella heeft geschreven op 6 januari 2021 om 17:47:
Allemaal lieve, fijne meiden in deze praktijk. Alles was compleet, niks was te gek. Wij kijken met een fijn gevoel terug op onze zwangerschap en bevalling (al was die anders dan gepland) ook hier is super goed mee omgegaan! Ook fijn dat er contact mogelijk blijft na de bevalling. Heel erg bedankt voor alle goede zorgen! Liefs, Adriaan, Jackella & Luca.
Marjolein Biesheuvel heeft geschreven op 24 december 2020 om 21:47:
Ontzettend fijne zwangerschap gehad, dat onder begeleiding van Vicky, Jessica, Marlijn en Jaqueline. Ik ging na elk consult met een gerust hart naar huis. Niks is teveel, jullie luisteren en adviseren. Bij een 2e zwangerschap gaan wij zeker weer naar jullie👶 Succes met alles, en tot ziens! Liefs, Dave, Marjolein & James
Liza Gijsbertse heeft geschreven op 30 november 2020 om 12:17:
Wat een geweldige meiden zijn Jessica en Vicky zeg! Ik ben onwijs goed geholpen en heb alles heel erg fijn ervaren. Jessica heeft ervoor gezorgd dat ik erg positief terugkijk op de bevalling. Als je zwanger bent raad en zus en zwanger echt aan! Ze zijn heel rustig, meegaand en geven je echt vertrouwen! Nogmaals onwijs bedankt meiden. Ook namens Hailey
Amanda Visser heeft geschreven op 30 november 2020 om 12:15:
2 ontzettende lieve meiden die naast je zwangerschap, ook meedenken met alle andere praktische zaken gedurende deze mooie periode. Vicky en Jessica hebben veel liefde voor hun beroep en dit stralen zij uit. Daarnaast zijn zij altijd in staat om je te helpen, adviseren of naar je te luisteren. Bij een volgende zwangerschap kies ik met plezier weer voor deze lieve zussen.
Britt heeft geschreven op 5 november 2020 om 13:16:
Toppers die vol liefde hun werk doen Super bedankt voor alles!
Martha heeft geschreven op 5 november 2020 om 09:45:
Zulke lieve en fijne meiden. Ik kan jullie iedereen aanbevelen!!