Handige weetjes

Gastenboek

Leuk dat je iets in het gastenboek wilt schrijven!
Heb je een ervaring die je graag met anderen wilt delen over je zwangerschap, bevalling en/of kraambed? Wij lezen het graag!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
70 berichten.
Liza Gijsbertse heeft geschreven op 30 november 2020 om 12:17:
Wat een geweldige meiden zijn Jessica en Vicky zeg! Ik ben onwijs goed geholpen en heb alles heel erg fijn ervaren. Jessica heeft ervoor gezorgd dat ik erg positief terugkijk op de bevalling. Als je zwanger bent raad en zus en zwanger echt aan! Ze zijn heel rustig, meegaand en geven je echt vertrouwen! Nogmaals onwijs bedankt meiden. Ook namens Hailey
Amanda Visser heeft geschreven op 30 november 2020 om 12:15:
2 ontzettende lieve meiden die naast je zwangerschap, ook meedenken met alle andere praktische zaken gedurende deze mooie periode. Vicky en Jessica hebben veel liefde voor hun beroep en dit stralen zij uit. Daarnaast zijn zij altijd in staat om je te helpen, adviseren of naar je te luisteren. Bij een volgende zwangerschap kies ik met plezier weer voor deze lieve zussen.
Britt heeft geschreven op 5 november 2020 om 13:16:
Toppers die vol liefde hun werk doen Super bedankt voor alles!
Martha heeft geschreven op 5 november 2020 om 09:45:
Zulke lieve en fijne meiden. Ik kan jullie iedereen aanbevelen!!
Gea van Tilburg heeft geschreven op 23 oktober 2020 om 11:02:
Wat zijn wij ontzettend blij met jullie. Onze zwangerschap is helaas geëindigd in een miskraam...maar ook dan zijn jullie heel betrokken en geven jullie ons een goede begeleiding en nazorg. Hopelijk straks een volledige zwangerschap en bevalling bij jullie. Het geeft ons echt een heel fijn en vertrouwd gevoel hoe jullie met ons omgaan.
Daphny vd Berg heeft geschreven op 20 september 2020 om 19:58:
Hele fijne verloskundige, zeer kundig en heel betrokken!
Annet van Werd heeft geschreven op 20 september 2020 om 19:57:
Wij willen jullie bedanken voor de geweldige begeleiding tijdens mijn zwangerschap. Door jullie heb ik alle vertrouwen kunnen krijgen die ik nodig had. Jullie zijn toppers!!
Eline Tromp heeft geschreven op 12 september 2020 om 11:51:
Jullie zijn écht hele fijne verloskundigen, we hebben oprecht niks op jullie aan te merken... Ga zo door!
Geen heeft geschreven op 12 september 2020 om 11:32:
Deze meiden begeleiden je super. Nemen de tijd. Kijken naar jou als persoon en wat je nodig hebt of wat je partner nodig heeft! Hele fijne, goede en kundige begeleiding. En loslaten doen ze je niet zomaar. Alleen als het echt kan.
Bastiaan en Sonja Goud heeft geschreven op 23 juli 2020 om 19:27:
Tijdens onze zwangerschap en bevalling hebben we goede begeleiding gehad van deze top verloskundigen. Ook met de waarneemsters goed en fijn contact gehad. We konden ze ten alle tijde bellen of appen als er wat was. Daarnaast namen ze ons altijd serieus en stonden ze voor ons klaar. Ze wekken enorm veel vertrouwen en dat geeft zwangere en papa's een goed gevoel. Ook tijdens de bevalling super goede support en steun van hen gekregen. Ze kennen hun vak goed en laten zien dat ze het met liefde doen! Ook na de bevalling waren ze er die 6 weken voor ons, gaven ze ons tips en letten ze goed op het herstel van de mama! Al met al, top verloskundigen en deze ervaring met hen hadden we voor geen goud willen missen.