Handige weetjes

Gastenboek

Leuk dat je iets in het gastenboek wilt schrijven!
Heb je een ervaring die je graag met anderen wilt delen over je zwangerschap, bevalling en/of kraambed? Wij lezen het graag!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
70 berichten.
Esther Bolle heeft geschreven op 30 maart 2021 om 16:33:
Wij zijn super begeleid in de zwangerschap.. Door jullie echt een super bevalling gehad! Super bedankt Vicky, Jessica en Ingmar
Shaula Frickus heeft geschreven op 18 maart 2021 om 08:47:
Na 20 weken overgestapt naar Zus & Zwanger. Geen moment spijt van gehad! Lieve en zorgzame begeleiding gedurende elke stap. Persoonlijke aandacht en veel ruimte voor vragen. Absoluut een aanrader!
Laura Brouwer heeft geschreven op 5 maart 2021 om 11:21:
Lieve zorgzame meiden ! Prima begeleiding en onwijs veel steun ! Ga zo door dames!
Linda Boogaard heeft geschreven op 17 februari 2021 om 10:25:
De verloskundigenpraktijk zus en zwanger kan ik zeker aanraden! Naast hun professie onderscheiden zij zich sterk in het persoonlijk contact. Ze nemen alle tijd om je zo goed mogelijk te informeren. Kort gezegd: Ze hebben hart voor de persoon die tegenover hen zit. En dat is best bijzonder.
Coosje heeft geschreven op 14 februari 2021 om 11:45:
Ik heb een hele goede tijd bij jullie gehad! Vooral met de bevalling erg goede begeleiding gehad heel vertrouwd en goed! Voelde me erg op mijn gemak echt super! ❤
Lianne heeft geschreven op 2 februari 2021 om 21:48:
Hele fijne en lieve meiden. Wij vonden de begeleiding van jullie heel erg fijn. Jullie bleven ondanks dat de zwangerschap en bevalling medisch werdt betrokken. Jullie zijn toppers!
Jacobine heeft geschreven op 2 februari 2021 om 15:07:
Ontzettend bedankt voor de goede begeleiding en dat jullie er altijd 'zijn'. Jullie gingen voor mij en ons gezin. Heerlijk hoe jullie erin staan. Ik was blij met jullie kundige begeleiding in, tijdens en na de zwangerschap! We konden met alle vragen terecht en dat gaf een veilig gevoel. Niets was teveel... Nogmaals bedankt hoor!
Manon heeft geschreven op 7 januari 2021 om 15:58:
Een betere begeleiding hebben wij niet kunnen wensen!
Jackella heeft geschreven op 6 januari 2021 om 17:47:
Allemaal lieve, fijne meiden in deze praktijk. Alles was compleet, niks was te gek. Wij kijken met een fijn gevoel terug op onze zwangerschap en bevalling (al was die anders dan gepland) ook hier is super goed mee omgegaan! Ook fijn dat er contact mogelijk blijft na de bevalling. Heel erg bedankt voor alle goede zorgen! Liefs, Adriaan, Jackella & Luca.
Marjolein Biesheuvel heeft geschreven op 24 december 2020 om 21:47:
Ontzettend fijne zwangerschap gehad, dat onder begeleiding van Vicky, Jessica, Marlijn en Jaqueline. Ik ging na elk consult met een gerust hart naar huis. Niks is teveel, jullie luisteren en adviseren. Bij een 2e zwangerschap gaan wij zeker weer naar jullie👶 Succes met alles, en tot ziens! Liefs, Dave, Marjolein & James