Handige weetjes

Gastenboek

Leuk dat je iets in het gastenboek wilt schrijven!
Heb je een ervaring die je graag met anderen wilt delen over je zwangerschap, bevalling en/of kraambed? Wij lezen het graag!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
62 berichten.
Jackella heeft geschreven op 6 januari 2021 om 17:47:
Allemaal lieve, fijne meiden in deze praktijk. Alles was compleet, niks was te gek. Wij kijken met een fijn gevoel terug op onze zwangerschap en bevalling (al was die anders dan gepland) ook hier is super goed mee omgegaan! Ook fijn dat er contact mogelijk blijft na de bevalling. Heel erg bedankt voor alle goede zorgen! Liefs, Adriaan, Jackella & Luca.
Marjolein Biesheuvel heeft geschreven op 24 december 2020 om 21:47:
Ontzettend fijne zwangerschap gehad, dat onder begeleiding van Vicky, Jessica, Marlijn en Jaqueline. Ik ging na elk consult met een gerust hart naar huis. Niks is teveel, jullie luisteren en adviseren. Bij een 2e zwangerschap gaan wij zeker weer naar jullie👶 Succes met alles, en tot ziens! Liefs, Dave, Marjolein & James
Liza Gijsbertse heeft geschreven op 30 november 2020 om 12:17:
Wat een geweldige meiden zijn Jessica en Vicky zeg! Ik ben onwijs goed geholpen en heb alles heel erg fijn ervaren. Jessica heeft ervoor gezorgd dat ik erg positief terugkijk op de bevalling. Als je zwanger bent raad en zus en zwanger echt aan! Ze zijn heel rustig, meegaand en geven je echt vertrouwen! Nogmaals onwijs bedankt meiden. Ook namens Hailey
Amanda Visser heeft geschreven op 30 november 2020 om 12:15:
2 ontzettende lieve meiden die naast je zwangerschap, ook meedenken met alle andere praktische zaken gedurende deze mooie periode. Vicky en Jessica hebben veel liefde voor hun beroep en dit stralen zij uit. Daarnaast zijn zij altijd in staat om je te helpen, adviseren of naar je te luisteren. Bij een volgende zwangerschap kies ik met plezier weer voor deze lieve zussen.
Britt heeft geschreven op 5 november 2020 om 13:16:
Toppers die vol liefde hun werk doen Super bedankt voor alles!
Martha heeft geschreven op 5 november 2020 om 09:45:
Zulke lieve en fijne meiden. Ik kan jullie iedereen aanbevelen!!
Gea van Tilburg heeft geschreven op 23 oktober 2020 om 11:02:
Wat zijn wij ontzettend blij met jullie. Onze zwangerschap is helaas geëindigd in een miskraam...maar ook dan zijn jullie heel betrokken en geven jullie ons een goede begeleiding en nazorg. Hopelijk straks een volledige zwangerschap en bevalling bij jullie. Het geeft ons echt een heel fijn en vertrouwd gevoel hoe jullie met ons omgaan.
Daphny vd Berg heeft geschreven op 20 september 2020 om 19:58:
Hele fijne verloskundige, zeer kundig en heel betrokken!
Annet van Werd heeft geschreven op 20 september 2020 om 19:57:
Wij willen jullie bedanken voor de geweldige begeleiding tijdens mijn zwangerschap. Door jullie heb ik alle vertrouwen kunnen krijgen die ik nodig had. Jullie zijn toppers!!
Eline Tromp heeft geschreven op 12 september 2020 om 11:51:
Jullie zijn écht hele fijne verloskundigen, we hebben oprecht niks op jullie aan te merken... Ga zo door!