Handige weetjes

Gastenboek

Leuk dat je iets in het gastenboek wilt schrijven!
Heb je een ervaring die je graag met anderen wilt delen over je zwangerschap, bevalling en/of kraambed? Wij lezen het graag!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
67 berichten.
Elze heeft geschreven op 17 juni 2021 om 12:39:
Ik heb voor miskraambegeleiding gekozen, omdat ik in mijn dagelijks leven bleef worstelen tussen het realiseren en accepteren van mijn situatie en er steeds verdrietig om blijven. Vooraf had ik geen idee wat ik van de begeleiding moest verwachten. Het eerste dagdeel heb ik als intensief en heel verrassend ervaren. En ook nu ik deel twee heb doorlopen, kijk ik met een goed gevoel terug. Ik heb de tools gekregen om op een andere manier om te kunnen gaan met mijn verloren zwangerschap. Elke stap haalt wat anders naar boven en ik vind het oprecht heel bijzonder wat er gebeurd!
Desire heeft geschreven op 4 juni 2021 om 14:33:
5 jaar geleden bij 1ste zwangerschap waren jullie net nieuw. Gelijk een super goed gevoel gekregen. Jullie zijn toppers! Kijken echt naar de mens! Ga alsjeblieft zo door en misschien begeleiden jullie mijn dochter nog wel!
Maartje heeft geschreven op 31 mei 2021 om 16:29:
Super begeleiding! Ook nadat ik was overgedragen aan het ziekenhuis bleven jullie betrokken en konden we nog steeds met al onze vragen bij jullie terecht.
Elvira heeft geschreven op 9 mei 2021 om 19:09:
Wij hebben een ontzettend fijne begeleiding gehad tijdens de zwangerschap en bevalling. Het zijn allemaal hele lieve dames en altijd bereid om te helpen. Heel erg bedankt voor alles!
Jessica Simonse-Noorland heeft geschreven op 9 mei 2021 om 13:13:
Ga zo door, jullie zijn toppers! Ik heb me erg op mijn gemak gevoeld bij jullie. Het was wat anders dan normaal door die vervelende COVID, maar desondanks heb ik me altijd prettig gevoeld bij jullie.
Marjolein Pijl heeft geschreven op 9 april 2021 om 12:55:
Jullie zorg was zeer warm! We gaan jullie nog missen.. 🙂
Hilde Muilwijk heeft geschreven op 31 maart 2021 om 10:55:
Jullie zijn een paar toppers.
Esther Bolle heeft geschreven op 30 maart 2021 om 16:33:
Wij zijn super begeleid in de zwangerschap.. Door jullie echt een super bevalling gehad! Super bedankt Vicky, Jessica en Ingmar
Shaula Frickus heeft geschreven op 18 maart 2021 om 08:47:
Na 20 weken overgestapt naar Zus & Zwanger. Geen moment spijt van gehad! Lieve en zorgzame begeleiding gedurende elke stap. Persoonlijke aandacht en veel ruimte voor vragen. Absoluut een aanrader!
Laura Brouwer heeft geschreven op 5 maart 2021 om 11:21:
Lieve zorgzame meiden ! Prima begeleiding en onwijs veel steun ! Ga zo door dames!